Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage heeft als doel lichaam en geest tot rust te laten komen en in balans te brengen.

We leven in een drukke tijd. Een veeleisende baan, een gezin, zorg of andere verantwoordelijkheden vergt veel van ons. Dit kan leiden tot stress en spanningen. Vaak onbewust houden we die spanning vast in ons lichaam. Klachten zoals een pijnlijke nek, hoofdpijn, zere schouder, vermoeide benen, pijnlijke onderrug, slapeloosheid kunnen het gevolg zijn.

Een massage is een mooie manier om uit de hectiek van alledag te stappen en jezelf een moment van rust te gunnen. Door middel van zachte tot stevige knedingen en strijkingen kunnen de huid en spieren zich ontspannen. Het stimuleert de doorbloeding van de weefsels en spieren, voert afvalstoffen af, het verbetert de stofwisseling en zorgt voor een diepere ademhaling. Stress en vermoeidheid worden uit het lichaam gemasseerd.

Ook als je geen klachten hebt is een ontspanningsmassage een weldaad voor lichaam en geest. Voor het behoud van een goede gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk, kan een regelmatige massage preventief werken. Het positieve effect zal steeds meer merkbaar worden. Je zit lekkerder in je vel; je kunt de wereld weer aan.

Gun jezelf een moment van persoonlijke aandacht voor je lichaam.