Over mij

Masseren is voor mij communiceren zonder woorden, waarbij ik mijn hart laat spreken via mijn handen. Elke keer weer word ik blij als ik iemand een diep van gevoel van ontspanning en een intense lichaamsbeleving kan laten ervaren.

Het fascineert me hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Wil je ook minder met je hoofd bezig zijn, weer bruisen van energie en vol verwondering door het leven gaan? Massage helpt je hier bij.

Sinds ik ben afgestudeerd in Mediterrane Studies aan de Radboud Universiteit Nijmegen ben ik werkzaam bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Om het beste uit mijn leven te halen verdiep ik, naast de ratio, het gevoelsleven. Zo volgde ik naast diverse meditatie en haptonomie cursussen, de basisopleiding “Intuïtie” (CLI, 2009), de jaartraining “Intuïtieve ontwikkeling” (HFC, 2014), de driejarige opleiding “Effectieve Intuïtie” (Haarlem, 2017) en de driejarige opleiding “Toegepaste Integrale Psychologie” (Itip, 2020). Thans volg ik de tweejarige vervolgopleiding “Energetische verdiepingsjaren” (Itip). Leven vanuit bezieling en vertrouwen is mijn leidraad geworden en krijgt zo steeds meer vorm.

Mijn passie is hardlopen. Mijn grootste inspiratiebron is de natuur. Ik vind het heerlijk om mijn hoofd leeg te maken door hard te lopen in de uitgestrekte polders rondom Nijmegen waarin steeds “alles in beweging is”.
Door het plezier dat ik vind in hardlopen en omdat ik met mijn handen bezig wilde zijn, behaalde ik het diploma “Sportmassage” (NGS, 2008). Om blessures te voorkomen weet ik hoe belangrijk het is om stijve spieren los te maken en soepel te houden. Om ook de levensenergie te laten stromen, voltooide ik daarnaast met succes de driejarige opleiding “Intuïtieve massage” (SIM, 2015).

In de massage breng ik mijn opgedane kennis in de praktijk. Hierbij volg ik mijn hart, vertrouw ik op mijn intuïtie en laat ik mijn hoofd nog slechts ondersteunend zijn. Zo maak ik de verbinding tussen Hart-Hoofd-Handen en vind ik steeds meer de juiste balans tussen voelen-denken-doen.
Ik vind het een voorrecht om te masseren. Met zorgzame aandacht word je gemasseerd. Het geeft mij energie en voldoening om dit te kunnen doen. En het geeft jou nieuwe energie, rust en ontspanning. Welkom!

Panta Rhei

… Laat het stromen…