Over mij

Masseren is voor mij communiceren zonder woorden, waarbij ik mijn hart laat spreken via mijn handen. Elke keer weer word ik blij als ik iemand een diep van gevoel van ontspanning en een intense lichaamsbeleving kan laten ervaren.

Het fascineert me hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Wil je ook minder met je hoofd bezig zijn, weer bruisen van energie en vol verwondering door het leven gaan? Massage helpt je hier bij.

Sinds ik ben afgestudeerd in Mediterrane Studies aan de Radboud Universiteit Nijmegen ben ik werkzaam bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Om het beste uit mijn leven te halen wilde ik niet alleen met de ratio bezig zijn. Daarom heb ik me daarnaast altijd bezig gehouden met persoonlijke ontwikkeling waarbij het gevoel op de eerste plaats komt, zoals haptonomie, mindfulness en intuïtieve ontwikkeling. Zo volgde ik naast diverse meditatie – en haptonomische cursussen, de basisopleiding “Intuïtie” (CLI), de jaartaining “Intuïtieve ontwikkeling” (HFC) en de drie jarige opleiding “Effectieve Intuïtie” (Haarlem).

Mijn passie is hardlopen. Mijn grootste inspiratiebron is de natuur. Ik vind het heerlijk om mijn hoofd leeg te maken en om hard te lopen in de uitgestrekte polders rondom Nijmegen waarin steeds “alles in beweging is”.
Door het plezier dat ik vind in hardlopen en omdat ik met mijn handen bezig wilde zijn, behaalde ik het diploma “Sportmassage” (NGS). Om blessures te voorkomen weet ik hoe belangrijk het is om stijve spieren los te maken en soepel te houden. Om ook de levensenergie te laten stromen, voltooide ik daarnaast met succes de driejarige opleiding “Intuïtieve massage” (SIM).

In de massage breng ik mijn opgedane kennis in de praktijk. Hierbij volg ik mijn hart, vertrouw ik op mijn intuïtie en laat ik mijn hoofd nog slechts ondersteunend zijn. Zo maak ik de verbinding tussen Hart-Hoofd-Handen en vind ik steeds meer de juiste balans tussen denken-voelen-doen.
Ik vind het een voorrecht om te masseren. Met zorgzame aandacht word je gemasseerd. Het geeft me energie en voldoening om dit te kunnen doen. En het geeft jou nieuwe energie, rust en ontspanning. Welkom!

Panta Rhei

… Laat het stromen…